1. Mijn eerste blog

Ik roep al heel lang dat ik een blog wil gaan schrijven en nu is het eindelijk zover. Omdat de omstandigheden nu zo zijn dat ik er tijd en ruimte voor voel.

Op de basisschool schreef ik in alle vriendenboekjes dat ik schrijfster wilde worden. Hier was ik heel stellig in. En ooit heb ik gehoord dat om te weten wat je wil, het heel goed kan zijn om terug te gaan naar je kindertijd. Wat waren toen je passies? Ik had een typemachine en schreef hier veel verhalen op. Ik kon dan wegdromen in mijn eigen wereld. Maar toen ik naar de middelbare school ging en veel huiswerk moest maken ben ik dit verloren, en heb ik er lang niet over nagedacht om iets met schrijven te gaan doen. Maar op een gegeven moment hoorde ik mezelf steeds vaker zeggen dat ik wel iets met schrijven zou willen doen. Ik ben een zijtak ingeslagen en misschien ben ik nu wel weer terug op de grote rivier die stroomt richting het licht (zie foto). Ik ben heel benieuwd wat dat licht voor mij zal zijn. In ieder geval wil ik in dit blog gaan schrijven over onderwerpen die ik lees of heb meegemaakt en te maken hebben met de flow weer in je leven krijgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie