4. De kracht van je eigen gedachten

Ik geloof heel erg in de kracht van je eigen gedachten. Enige tijd terug was de documentaire ‘Hypnose op recept’ waarbij er een testje werd gedaan. Je moest je arm recht naar voren houden en de ene keer denken ‘Ik kan het’ en de andere keer ‘Ik kan het niet’, terwijl ondertussen iemand probeert je arm naar beneden te duwen. Bij ‘Ik kan het niet’ duw je de arm zo naar beneden, terwijl bij de gedachte ‘Ik kan het’ de proefpersoon wel genoeg kracht heeft om de arm omhoog te houden. Ik heb dit testje al bij meerdere personen gedaan en het verschil is heel duidelijk. En daarom is het zo belangrijk om er alert op te zijn wat je denkt en deze gedachten zo nodig te veranderen in het positieve.

Let maar op. Je kan het!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie