7. Manifesteren

Ik heb ooit de kracht van het manifesteren ontdekt. Zo was ik laatst bij een workshop waarbij we een collage moesten maken, ook met het idee om te manifesteren. Hiermee werd dit vonkje weer bij me aangewakkerd. Zij vertelde dat ze een collage had gemaakt hoe ze haar huis wilde inrichten en dat ze eigenlijk was vergeten dat ze deze had gemaakt. Een hele tijd later zag ze hem terug en had ze bepaalde items in huis staan die ook op haar collage stonden, terwijl ze zich er toen niet van bewust was. En nu lees ik in een schriftje een tekst die ik in 2014 heb geschreven. Daarin schrijf ik dat ik zou willen wonen op een plek die intuïtief goed voelt, waar de kinderen met plezier wonen, en het liefst een jaren-30 huis in een kindvriendelijke buurt. Breda lijkt me nu erg geschikt, want een bos en centrum dichtbij en toch een dorpsgevoel. Daarnaast wil ik me spiritueel ontwikkelen. Ik zou graag een baan hebben waarbij ik zelf mijn tijd kan indelen en af en toe een week op adem kan komen. Het liefst zou ik mensen willen coachen en ze helpen gelukkig te worden.

Inmiddels zijn we meer dan 4 jaar verder. In 2014 stond ons huis nog onder water en konden we het niet verkopen. Ik werkte alleen nog als arts. In de periode hierna ben ik een soort ‘Oosterse psychologie’-opleiding gaan doen, waarbij ik me spiritueel heb ontwikkeld. En in 2016 zijn we in Breda komen wonen in een jaren 30-huis. Deze beslissing was puur op gevoel, want we werkten allebei nog in Utrecht en we komen er niet vandaan. Daarnaast ben ik nu hypnotherapeut, waarbij ik mijn eigen tijd kan indelen, met als doel mensen gelukkiger te maken. Dus eigenlijk alles wat ik in 2014 heb opgeschreven is uitgekomen.

Zo heb ik nog meer voorbeelden, want ik ging er natuurlijk pas in geloven nadat ik een paar succeservaringen had en hier veel over heb gehoord. Mijn docente vertelde dat zij had gemanifesteerd om naar het nulpunt te gaan. Vervolgens is ze haar baan, woning en relatie kwijtgeraakt. Let dus wel goed op wat je manifesteert, maar laat deze kans vooral niet liggen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie