Marloes Lurvink

Mijn naam is Marloes en ik woon samen met mijn man en 3 kinderen sinds 2016 in Breda. En ik ben sinds januari 2017 begonnen met mijn eigen praktijk. Omdat ik zelf een persoonlijke groei heb doorgemaakt die mij zoveel heeft gebracht en mij anders in het leven heeft doen staan, wil ik anderen hier ook graag bij helpen. En hierdoor zijn mijn interesses verschoven van het arts zijn naar mensen dichter bij zichzelf brengen en hun leven weer in een flow brengen.

Van Arts naar Hypnotherapeute en Blogger

Altijd nieuwsgierig en open om te leren

Na mijn opleidingen (biomedische gezondheidswetenschappen 2 jaar en geneeskunde) ben ik gaan werken als arts-assistent revalidatiegeneeskunde en neurologie. Hierna ben ik me gaan specialiseren tot specialist ouderengeneeskunde en heb ik zowel tijdens mijn opleiding als daarna gewerkt als specialist ouderengeneeskunde. In een periode waarin ik 3 kinderen kreeg, mijn moeder ziek werd en na 3 jaar overleed, heb ik besloten om een baan zonder diensten te zoeken. Ik heb gewerkt als arts (en regionaal divisiehoofd) bij een centrum voor obesitas- en eetstoornissen en vervolgens nog met anorexia en eetstoornissen. En naast mijn werk heb ik een 3-jarige opleiding tot transformatietherapeut gedaan (mensen therapeutisch begeleiden die een verandering in hun leven willen), een soort van Oosterse psychologie. Bij deze opleiding heb ik lesgegeven aan therapeuten in medische basiskennis. En tussendoor kwam de opleiding tot hypnotherapeut op mijn pad, waarna ik nog even bij mijn docente als hypnotherapeut heb gewerkt. De hypnose spreekt mij zo ontzettend aan, dat ik heb besloten voor mijn eigen praktijk te gaan. Omdat ik heb gemerkt dat ik op deze manier het meest voor mensen kan betekenen. Daarnaast heb ik een training gevolgd over hooggevoeligheid (bij kinderen), omdat dit ook een onderwerp is dat mij erg aanspreekt.

De verbinding tussen lichaam en geest

Lichaam en geest zijn veel meer met elkaar verbonden dan we eerst dachten en hoe mooi is het om hier gebruik van te maken. Iedereen heeft heel veel kracht in zich. Het is alleen de vraag hoe je hier weer bij komt. Ik ben zowel spiritueel als wetenschappelijk opgeleid en ik probeer hier een brug tussen te slaan.

Wil jij een verandering in je leven op lichamelijk en/of psychisch gebied. Dan wil ik je hier graag bij begeleiden.

Al mijn ervaring op alle vlakken zet ik graag in, waarbij ik de hypnotherapie zal toepassen.

Dus wil jij het anders in je leven, en wil je weer Leven in een Flow, dan nodig ik je graag uit om een afspraak bij mij te maken.

Referentie

‘Ik zeg regelmatig dat Marloes kan toveren. Het was namelijk echt onvoorstelbaar wat zij voor elkaar kreeg. Onze dochter had van de ene op de andere dag enorme angstaanvallen: ze at niet meer, sliep niet meer en was alleen maar aan het huilen. Na een paar dagen zaten we met onze handen in het haar: we wisten echt niet wat we moesten doen. En toen kwam Marloes. Aan het einde van de sessie hadden we een ontspannen dochter, die weer kon slapen. Zo fijn! Om het te laten beklijven heeft Marloes nog een aantal sessies gedaan: onze dochter keek daar echt naar uit. En het resultaat mag er zijn: inmiddels is ze weer helemaal de oude. Wij zijn Marloes heel dankbaar!’

K.Moeder